Hoe kan je de juiste keuze maken bij het kiezen van een verhuisdienst?

Geschreven door: | Tips

Verhuiskosten berekenen

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

Op internet zijn er veel bedrijven die een verhuisservice aanbieden, het aanbod is erg groot. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een verhuisdienst die betrouwbaar is, de kosten laag houdt, maar wel professioneel genoeg is om de verhuizing goed en voorspoedig te laten verlopen. Student Verhuis Service is zo’n verhuisdienst, dat laten we u aan de hand van enkele voorbeelden graag zien.

Met Student Verhuis Service verhuizen wij uw inboedel voor een studenten prijs, dit met professionele klasse die u van ons gewend bent. Student Verhuis Service biedt veel uiteenlopende diensten aan waardoor er voor iedereen mogelijkheden zijn. Neem daarom vooral een kijkje op de website om er achter te komen wat we voor u kunnen betekenen met uw verhuizing.

Met ons interactieve aanvraagformulier ziet u gelijk een schatting van de kosten van uw verhuizing.
U krijgt dezelfde dag een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting en eventuele toelichting
Kies tot 30% korting op uw verhuisdag

Een professionele verhuizing voor een studentenprijs

Met Student Verhuis Service kunt een professionele verhuizing verwachten voor een studenten prijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen voordelig maar wel professioneel kan verhuizen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Wij verzekeren een voordelige prijs bij élke verhuizing. Op de website kunt u precies uitrekenen welke kosten er bij uw verhuizing komen kijken als u met onze verhuisdienst verhuist. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de website, deze zal u binnen 24 ontvangen met alle gewenste details. Ook kunt u via de website in contact komen met een van onze specialisten, zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Verhuisdienst van Student Verhuis Service

Met de verhuisdienst van Student Verhuis Service bent u verzekerd van een kwalitatieve en professionele verhuizing. Er werken voornamelijk jonge en enthousiaste studenten bij Student Verhuis Service, zij werken hard voor hun geld en zijn opgeleid om een verhuizing in goede banen te leiden. Er wordt gewerkt in teams om het allemaal zo soepel en vlot mogelijk te laten verlopen. Ook zijn de studenten erg flexibel waardoor ze op elk gewenst moment voor u klaar staan.

Student Verhuis Service is gevestigd in Amsterdam, maar wij verhuizen door heel het land. Verhuizingen in en rondom Amsterdam (denk aan AmstelveenAlmereHoofddorp en Alkmaar) zorgen voor de beste prijs en wij kunnen u spoedig helpen.

Buiten Nederland doen wij ook verhuizing in het buitenland, we kunnen u ook ondersteunen bij een buitenlandse verhuizing. De verhuizers die hierbij helpen spreken uitstekend Engels en andere talen waardoor ze u goed te hulp kunnen staan. Voor meer informatie hier over of andere vragen kunt u altijd telefonisch of via de mail bereiken. Wij helpen u graag met u verhuizing  en staan voor u klaar.

Verschillende verhuisdiensten direct beschikbaar

Er zijn erg veel verschillende diensten die wij bieden. Zo kunnen wij helpen bij verschillende verhuizingen en leveren wij verschillende diensten die het verhuizen makkelijker kunnen maken. Wij doen dit graag voor u!

  • Een particuliere verhuizing. Een kleine of juist een grote verhuizing, het is met ons allemaal mogelijk. Wij luisteren naar de wensen en behoeftes van u en zullen daar de verhuizing op aanpassen.
  • Een zakelijke verhuizing. Ook met bedrijfsverhuizing staat wij klaar. Wij garanderen dat alle spullen veilig en schadevrij van A naar B worden vervoerd. Groot of klein, wij kijken er niet van op. Met veel ervaring gaan wij graag de uitdaging aan. Wij verhuisden al meerdere grote bedrijven in Nederland (denk aan de Gemeente Amsterdam, Heineken, Bose en ID&T).
  • Een spoedverhuizing. Onze verhuizers zijn gewend om vlot en veilig te werken en staan daarom niet te kijken van een verhuizing met spoed. Door de vele ervaring die onze verhuizers hebben blijft de kwaliteit hoog, ook tijdens een spoedverhuizing.
  • Een woningontruiming. Dit is vaak een heftige klus, onze verhuizers weten hier goed mee om te gaan en hebben erg veel respect en medeleven. Tijdens deze heftige periode heeft u al genoeg aan u hoofd en is dit niet iets waar u op dat moment aan wilt denken. Daarom nemen wij dit graag voor u uit handen zodat u op andere dingen kunt focussen. Wij staan ook klaar voor zakelijke en spoed ontruimingen.
  • Naast verhuis service kunnen wij u ook te hulp staan door als verhuishulp te helpen. Dit kan zijn het inpakken van dozen maar ook als projectverhuizer of als meubeltransport. Hiermee hoeft u geen grote hoeveel heden dozen of zware materialen te tillen, dit zullen onze verhuizers doen.
  • Overige diensten. Naast alle verhuisdiensten kunt u bij Student Verhuis Service ook terecht voor het huren van een verhuislift met bediende of verhuisbusje met chauffeur. Dit kunt u makkelijk regelen via de website. Ook deze diensten zijn voordelig met professionele kwaliteit. Daarnaast kunnen wij ook hulpen bij een seniorenverhuizing en het uitzoeken van de spullen voor de verhuizing.

Verhuistips voor een soepele overgang

Met een verhuizing is het altijd fijn om te weten wat er allemaal staat te gebeuren, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Maar goed voorbereid zijn kan erg helpen.

Begin daarom op tijd met het plannen van de verhuizing. Zo zorgt u ervoor dat u niet voor onnodige verassingen komt te staan tijdens de verhuizing. Een goed begin is het halve werk, zo is dat ook met een verhuizing. Wacht niet tot het laatste moment met sorteren en inpakken, zo kan het namelijk zijn dat er teveel spullen worden verhuisd. Mocht u op het laatste moment toch nog gebruik willen maken van Student Verhuis Service, dan kan dat. Vaak kunt u nog inschakelen voor de volgende dag, dan staan we bij u op de stoep om er een goede verhuizing van te maken.
Zorg dat u de juiste verhuismaterialen tot uw beschikking heeft. U kunt online voldoende informatie vinden over de benodigde spullen, kunt zelf kiezen om verhuisdozen online te bestellen en een verhuisbus te huren. Maar u kunt er ook voor kiezen om één verhuisservice te zoeken die alles voor u regelt. U kunt gebruik maken van de verhuisdozen huren service, een verhuislift huren en kiezen voor onze inpakhulp.
Bereken vooraf de kosten voor uw verhuizing. Wat is uw maximale budget? Zo zorgt u ervoor dat de kosten niet te hoog oplopen. Onze prijscalculator kan namelijk exact uitrekenen welke kosten een verhuizing met zich meebrengt. Zo staat u niet voor verrassingen tijdens of na de verhuizing.

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen