Student Verhuis Service: 10+1 Redenen

Geschreven door: | Tips

Verhuiskosten berekenen

Binnen 5 minuten een prijsindicatie
Dezelfde dag een gratis vrijblijvende offerte op maat
Met korting tot 30%!

10 redenen waarom Student Verhuis Service het enige echte student verhuisbedrijf is

Student Verhuis Service biedt professionele verhuizingen voor toegankelijke tarieven, uitgevoerd door gepassioneerde verhuizers. Veel verhuisbedrijven proberen deze succesformule te kopiëren, toch zijn de verhuizers van Student Verhuis Service de enige echte student verhuizers. Lees in dit bericht waarom Student Verhuis Service het enige echte student verhuisbedrijf is!

1.      Prijs/kwaliteit

In essentie gaat de levering van iedere dienst en ieder product om de prijs/kwaliteit verhouding. Bij Student Verhuis Service staat deze prijs/kwaliteit verhouding voorop in de dienstverlening. We streven een zo hoog mogelijke kwaliteit na en tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de kosten voor de verhuizing zo laag mogelijk blijven. De onderstaande 9 redenen in dit artikel hebben stuk voor stuk te maken met de prijs óf de kwaliteit van de verhuizing uitgevoerd door serieuze student verhuizers.

2.      Professionele student verhuizers

Student Verhuis Service heeft een vaste groep student verhuizers die flexibel ingezet kunnen worden bij verhuizingen. Deze groep student verhuizers bestaat uit verschillende jongeren die gepassioneerd zijn en hard willen werken om de klant tevreden te maken. Student Verhuis Service ziet het daarom ook als haar taak om de student verhuizers goed op te leiden. Bij iedere verhuizing worden er namelijk kostbare artikelen verhuisd. Daarom is het belangrijk dat de verhuizers bij iedere situatie op de juiste manier kunnen handelen. Als de studenten bij ons komen werken dan worden de kneepjes van het vak aangeleerd en ook in latere momenten wordt er nog aandacht gegeven aan de kennis en expertise van de student verhuizers.

3.      Klanttevredenheid als drijfveer

Wij geloven dat klanttevredenheid de drijfveer is voor een gezond bedrijf. Tevreden klanten zorgen voor tevreden en enthousiaste medewerkers en vertellen bovendien aan hun vrienden en familie van de mogelijkheden van Student Verhuis Service. Bij Student Verhuis Service vragen we na de verhuizing dan ook altijd aan de klant hoe hij of zij de verhuizing heeft ervaren. Honderden klanten hebben inmiddels hun referentie achtergelaten en volgens deze klanten scoort onze verhuisservice een 9,2!

4.      Ervaring met veel soorten verhuizingen

Waar we in het verleden met name particuliere verhuizingen uitvoerden, is onze specialisatie in de loop der tijd uitgegroeid. Zo bestaat een groot deel van ons werk uit zakelijke verhuizingen. Deze verhuizingen voeren we uit door het hele land. Als verhuisbedrijf zijn we gevestigd in Amsterdam, maar we zijn wekelijks te vinden in alle uithoeken van het land. Bovendien voeren we ook met de nodige regelmaat verhuizingen in het buitenland uit. Geen verhuis uitdaging is ons dus te gek. Heeft u specifieke wensen als het gaat om uw verhuizing? Zoekt u bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Utrecht of een verhuisbedrijf Rotterdam voor de verhuizing van uw piano vanaf de derde verdieping van een grachtenpand? Student Verhuis Service helpt u verder!

5.      Professioneel verhuismaterieel

Naast serieuze en goed opgeleide student verhuizers, hebben we ook een breed scala aan professioneel verhuismateriaal. Denk hierbij allereerst aan klein materieel zoals verhuisdozen, beschermingsmaterialen en touw en blok gereedschappen. Maar als professioneel student verhuisbedrijf hebben we daarnaast ook enkele tientallen verhuiswagens en verhuisliften. Met de verhuiswagens kunnen we onze studenten verhuis service in het hele land inzetten en met de verhuisliften kunnen de verhuizers tot enkele verdiepingen hoog alles gemakkelijk verhuizen!

6.      Snelle service

De voorbereidingen voor een verhuizing gaan vaak niet over één nacht ijs. Toch zijn er situaties voor te stellen waarbij u van de ene op de andere dag een betrouwbaar verhuisbedrijf nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer uw huis verkocht is en in de onderhandelingen is meegenomen dat u snel het huis moet verlaten. Of juist als u dacht de hele verhuizing zelf te doen, maar wanneer in de week van de verhuizing toch blijkt dat u een verhuisbedrijf nodig heeft.

Student Verhuis Service biedt daarom de mogelijkheid om een spoedverhuizing uit te laten voeren. Dit zijn verhuizingen die binnen twee dagen na de aanvraag al uitgevoerd moeten worden. Door onze flexibiliteit kunnen we deze snelle service vaak aanbieden. We moeten natuurlijk altijd een slag om de arm houden bij drukke periodes, maar zullen uw aanvraag wel zo snel mogelijk behandelen om u van dienst te kunnen zijn met de spoedverhuizing!

7.      Landelijke dekking

De tientallen verhuiswagens van Student Verhuis Service rijden dagelijks het hele land door. Dankzij de flexibiliteit van de student verhuizers gebeurt het regelmatig dat we een aantal dagen bezig zijn met verhuizingen in de uithoeken van het land of zelfs het buitenland. Dankzij de vele tevreden klanten is ons werkgebied in de laatste jaren uitgebreid van Amsterdam tot de hele Randstad en vervolgens ook het hele land. Grote kans dat je ons dus regelmatig tegenkomt in de zuidelijke regio’s van het land of juist richting de Achterhoek. Omdat we gevestigd zijn in Amsterdam kunnen we in die regio vaak het goedkoopste student verhuisbedrijf. De afstanden en daarmee de reistijd is relatief kort, wat resulteert in lagere kosten en een goedkope verhuizing. Of u nu in den HaagHaarlem of Almere woont, wij zijn dé verhuisexpert die u verder helpt met onze professionele verhuisservice.

8.      7 dagen per week beschikbaar

Studenten zijn erg flexibel. Dit zorgt ervoor dat we 7 dagen per week voor u ter beschikking staan. Dit geldt ook op de meeste feestdagen. Alleen op een select aantal feestdagen zijn we gesloten. Denk hierbij vooral aan de feestdagen waarop studenten vaak druk zijn met andere dingen. Zoals Nieuwjaarsdag en Koningsdag. Maar wanneer u op tijd een aanvraag doet voor een verhuizing op die dagen, dan zijn er vaak ook wel student verhuizers die u verder kunnen helpen met de verhuizing.

9.      Verhuizen tot ’s avonds laat

Niet alleen verhuizen we 7 dagen per week en ongeveer 360 dagen per jaar. Ook zijn we in staat om in de avonden te verhuizen. Dit is vooral handig wanneer er verhuisd moet worden in een drukke straat of wanneer het een spoedverhuizing betreft en u overdag gewoon moet werken. Geef bij uw aanvraag aan welke tijd u prefereert om te gaan verhuizen. Onze studenten verhuizers staan voor u klaar!

10.  Online prijs berekenen

De laatste reden dat klanten voor ons kiezen is zeker niet de minst belangrijke reden. Door goed te luisteren naar klanten hebben we een handige rekentool kunnen ontwikkelen. Met deze rekentool heeft u binnen een kwartier een betrouwbare indicatie van de kosten van uw verhuizing. De aanvraag komt vervolgens bij een van de student verhuizers op het bureau, waarna er een definitief prijsvoorstel gemaakt kan worden. Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten? Gebruik dan onderstaande button!

10+1. Een bonusreden

Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel ervaring opgedaan. Al ruim 100.000 mensen gingen u voor en lieten zich succesvol verhuizen met Student Verhuis Service. Niet alleen in Noord-Holland, maar ook veel vanuit andere provincie. Daarmee zijn wij inmiddels een gevestigde naam, ook door het groot aantal positieve beoordeling dat wij van onze klanten hebben mogen ontvangen. Daar zijn wij ontzettend trots op, net als op onze inzet om CO2 uitstoot te verminderen.

Neem contact op, of vraag een offerte aan.

Wij vertellen u natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Kosten berekenen