Hoe gaat een verhuizing in zijn werk?

Geschreven door: | Tips

Download onze verhuischecklist

DD slash MM slash JJJJ

Yes! De sleutel van uw nieuwe huis is eindelijk in uw bezit. Dat betekent maar één ding: spullen inpakken en verhuizen maar. De grote wisseltruc kan beginnen. Met uw enthousiasme is waarschijnlijk niks mis. Maar hoe is het gesteld met uw voorbereiding? Heeft u op een rijtje hoe een verhuizing precies in zijn werk gaat? In dit blog vertellen we u wat er van belang is vóór, tijdens én na de verhuisdag.

Voor de verhuisdag

Als uw handen op de verhuisdatum nog steeds in uw mouwen zitten, dan gaat er iets goed mis. Wij raden aan ongeveer drie maanden van tevoren te beginnen met zaken als uw adres wijzigen en de eerste spullen inpakken. In ons blog ‘hoe lang van tevoren moet u uw verhuizing regelen?’ vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw planning de baas te zijn.

 

Op de verhuisdag

Op de verhuisdag zelf is het belangrijk gestructureerd te werk te gaan. Zorg ervoor dat u een plan van aanpak heeft. Zolang u dat heeft en u maakt gebruik van onze tips om een verhuisdag vlekkeloos te laten verlopen, dan komt het wel goed. U kunt daarnaast gebruik maken van een verlofdag voor uw verhuizing

Schakel de hulp in van Student Verhuis Service

Daarnaast willen wij, als professioneel verhuisbedrijf, u deze tip natuurlijk niet onthouden: maak gebruik van onze diensten. Als u onze verhuishulp inschakelt voor uw verhuizing, denken én helpen wij met u mee. Dat scheelt u heel wat zorgen tijdens uw verhuizing. En wat fijn is: hoeveel en wat voor hulptroepen u precies oproept, dat bepaalt u zelf:

  • Indien gewenst, staan onze verhuiswagens en/of spierbundels voor u klaar. Wij helpen u met het vervoeren van uw spullen, met het sjouwen hiervan óf met allebei.
  • U kunt er ook voor kiezen gebruik te maken van onze fullservice verhuizing. Dan helpen wij u ook bij zaken als het stevig inpakken van uw inboedel en het afleveren van oude huisraad bij een kringloopwinkel.

Hoe gaan wij te werk?

Als u een vrijblijvende offerte heeft opgevraagd, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij bespreken uw wensen en voorkeuren. Zo kunt u aangeven van welke diensten u gebruik wil maken en op welke datum en op welk tijdstip u ons het liefst ziet verschijnen. Ook scheppen wij meteen duidelijkheid over de kosten. Hierdoor komt u niet achteraf voor aangename verrassingen te staan. Op de gewenste datum komen wij naar u toe en helpen we waar nodig en gewenst. U mag aanwezig zijn op de verhuisdag, maar dit hoeft niet.

Na de verhuisdag

En last but not least: wat is er van belang na de verhuisdag? Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe uw verhuisdag precies verlopen is. Moet u nog veel spullen uitpakken of staat alles al op zijn plek? En staat uw nieuwe huis er al spic en span bij of moet er nog een doekje doorheen gehaald worden? Zaken die verder in ieder geval van belang zijn na uw verhuisdag zijn het kennismaken met de buren, praktische informatie opvragen bij de gemeente en het versturen van verhuisberichten. Onze handige verhuischecklist brengt nóg uitgebreider in kaart hoe een verhuizing van A tot Z in zijn werk gaat.

Ontvang onze verhuischecklist gratis per mail!

Voer hieronder je gegevens in om direct de exclusieve Verhuischecklist van Student Verhuis Service per mail te krijgen!

Ontvang tips die elke verhuizing tot een succes maken, inbegrepen in onze checklist.

DD slash MM slash JJJJ

Neem contact op, of vraag een prijsindicatie aan

Wij vertellen je natuurlijk graag meer over onze diensten en werkwijze.
0900 - 1787
Verhuiskosten berekenen